+

Snart blir det shopping med Maja, Emma kunde inte oturligt nog... Ska allt shoppa som en galning nu när jag har cash, illgött! Skriver senare, BYE.

Gotti


+

Hoppas ni haft en bra jul för det har jag! Fått fina presenter, tyvärr måste jag lämna tillbaka en utav dom. En fet tv som jag inte kan ha i mitt rum... På dagen var jag med familjen, åt, kollade på Kalle Anka, öpnnade julklapparna. Senare på kvällen träffade jag Emma och Maja, vi var ute lite, gick till en kompis och sen hade vi film mys hos mig. Idag kanske familjen ska gå på bio, också ganska mysigt. Imorn blir det shopping med Emma och Maja, sen kommer Johan hem från Finland WOHO! Kommer bli två riktigt bra dagar känner jag, BYE.


Christmas Lights


GOD JUL!


Happy!!!

Är så himla glad! Fick världens finaste julklapp av mina vänner Jennifer och Johannes, mega glad!!♥
Halsbandet.

Du vet inte hur vacker du är


Smile


The One That Got Away

Godmorgon! Känner inte för att göra någonting idag.. Ligger gärna kvar i sängen ända tills jag ska sova igen istället för att gå upp och fixa mig inför julbord. Men får tänka positivt, ska ju hälsa på en liten fest efter julbordet!

För er som inte läst min blogg förut så har jag en pojkvän som heter Johan, den finaste personen på denna jord. Vi har varit tillsammans i 17månader och 4dagar exakt. Sen mina bästavänner Maja och Emma, helt galna, precis som jag!
Väldigt gammal bild på Emma och Maja!!

Make A Change

Kom hem för en liten stund sen. Kollat på en jätte bra julshow, helt grym! Träffade Emma lite och sen gick jag hem. Imorn ska jag hjälpa fritidsgården med julbord, kommer bli mysigt. Nu ska jag fortsätta äta godis och prata med min Johan. BYE!

My man!!!
Emma♥♥♥

Mhhhhhh

Jason är så fruktansvärt braaaaaaa!! Blir helt glad i hela kroppen när jag lyssnar på honom, man kan lyssna på honom vilket humör man än är på. Ledsen, glad, besviken, lycklig, kär, arg osv. Hans musik funkar till allt, ni borde verkligen lyssna igenom hans låtar, tolka texterna. '
Inlägget blev helt knäppt!

Google Chrome

Det kan vara skillnad på bloggen beroendes på vilken webbläsare du har! Jag använder mig av Google Chrome och där ser bloggen ut som jag har gjort den, när jag går in på den på Internet Explorer så är det lite skillnad. Kan vara bra att veta.


Nu i början kommer jag säkert blogga jätte mycket, nu tex, redan gjort 3 inlägg.. Men det är ju bra så den blir lite mer läsvärd.

Better


Hej!

Var tvungen att ta bort bloggen och sen göra en ny likadan för designen osv var lite fucked up... Ska försöka få denna bra och fin på något sätt, det ordnar sig alltid!
Btw Maja och Emma, jag ska uppdatera min blogg nu♥