Valborg!

Fyfan va gött elleeeee! Ska börja fixa mig inför dagens festligheter, kommer bli grymt. Allt har krånglat jätte mycket det senaste och nu är allting löst så ikväll blir det barty.

...

Jag som är så oerhört proffsig fick ju till en riktigt ful bloggdesign, woho..

I'm Feeling Great

Är så jävla taggad, imorn kommer bli så himla bra! Har inte gjort något roligt och händelserikt på länge nu och speciellt inte med mina vänner, bara med Johan typ och mina härliga läxor.. Kommer bli hur kul som helst. Festa och må som en kung. Bilder kommer också, ska försöka va lite aktiv med mobilen eftersom jag inte hittar min kamera haha. Det som jag är gladast över är att jag för en gång skull har min Maja med mig eftersom vi inte umgås med samma vänner så träffas vi inte så ofta och festar inte tillsammans. Det är så trist! Plus att fina underbara Emma kommer också, kan inte bli bättre! I AM A HAPPY SON OF A BITCH.
Min prins♥

Hola!

Hej, kan äntligen blogga igen!!!! Datorn har krånglat och bloggen har inte velat funka, kan delvis bero på att jag är lat också men jaja. Haft mycket med skolan när jag inte bloggat så något intressant har inte hänt. Har påsklov, väldigt gött! I helgen blir det festligheter och mycket skoj. Såg föresten att det fortfarande är några läser bloggen, haha, asså... Ska försöka blogga så mycket som möjligt nu!