Tips

Har börjat spela The Simpsons Tapped Out. Inte kommit så långt med det är jätte kul! Man ska bygga en ny stad för att Homer sprängde bort hela Springfield. Man får göra massa uppdrag, göra rent staden, bygga hus m.m. Kanske inte verkar så kul när jag beskriver det med testa, det är skit kul!
 
Jag har börjat kolla på Hart of Dixie, mhmhmmm, vilken bra serie! Lätt se värd.

jfgposfjpq

Nu ser det ganska knas ut med headern osv, ska fixa det.

♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦


Feeling great

Jag är sjuk, blev det igår för er som är intresserade.. Varför blir jag sjuk på en fredag för?! Förstör hela helgen. Tur att jag har min lilla farmor, fast hon bor i Göteborg!
 
Hela skolveckan har varit toppen, det är ju tur det. I torsdags var det helt underbart bra efter skolan då vi gick till Bake Off och åt där, längesen jag hade så kul! Igår blev jag ju sjuk så var helt död i skolan, när jag kom hem somnade jag, sen ringde Maja och väckte mig och då var det bara att vakna till och göra sig i ordning. Vi åkte till Tibro skatehall och var och kollade på när dom åkte skateboard. Sen var det bara att åka hem och sova igen eftersom jag var helt dösjuk. Idag är det bättre så jag får se lite vad som händer!
Jag och Mandisen♥