Precis gjort prov

Då är man såhär söt!!!!!!!!!!!!!!!!

♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦

Collage: me

New in

Ska på födelsedagsfest på lördag så tyckte det passade bra att köpa ett partylinne! Dock inte dom bästa bilderna eftersom jag inte har någon skit bra systemkamera utan får nöja mig med min lilla iphone.

I hate homeworks

Har pluggat ända sen jag kom hem från skolan idag så har inte kunnat blogga. Hade så himla kul sista lektionen idag, vi skulle intervjua folk på skolan och det gick ju väldigt bra och seriöst! Speciellt när Fanny ser en kille som har snor som hänger utanför näsborren, skrattade som tusan och kunde inte sluta haha. Nu tänkte jag blogga lite och sen sova eftersom jag går upp klockan fem på morgonen varje dag för att hinna med bussen till skolan, det är ganska segt..

Good night♥


Så bra!

Dom här killarna är så sjukt bra och söta så det finns inte!!!!!
 
 

♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦

Collage: me

Min spotify!

 
Dom nyaste låtarna är längst ner på den här listan!
 

A nice melody

Kom precis hem, varit och handlat på konsum för det ska stänga så det är rea på allt i affären, Ill gött! Handlar lite gosaker till mig själv som nutella och piggelin, det ska jag mysa med när jag gör mina läxor. Haft en bra dag i skolan, gillar verkligen mina knäppa vännor. Sjungt jullåtar, julpyntat på pentan, rullat curler, börjat med att göra en frisyr, fönat volym, bara roat mig.

Bowling

Var och kollade på när mamsen och Johan bowlade förut, så himla roligt att kolla på eftersom dom tävlar i olika lag. Så söta så! Imorn blir det att åka till skolan igen, ska vara på pentan hela dagen. Ska bli skönt att träffa alla i klassen igen! Nu ska jag snart lägga mig i en nybäddad säng och sova, puss.
Jushan•

♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦

Collage: me

Du får mig att må bra från topp till tå

Dig kan jag lita på till 110%, du sviker mig aldrig eller gör mig besviken. Med dig mår jag så himla bra, du får mig att känna att jag faktiskt betyder något för någon. Att jag är viktigt och ska stå upp och glömma alla bekymmer. Du får mig alltid att skratta med ditt super flummiga härliga beteende. Du fyller alltid hålet i mitt hjärta när jag ser dig, du gör mig glad helt enkelt. Jag gillar verkligen dig, Amanda♥

Tråkigt väder

Godmorgon! Gick upp för en liten stund sen och såg detta ur tråkiga väder vi har här i Sverige. Kan det inte vara snö och tomtar nu än regn och blåst, mycket mysigare med massa snö och julpynt.
Idag ska träffa Jennifer, prata lite skit och få ur mig det ena och det andra. That's what I need!

♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦

Collage: me
 

Krigar precis som du

Blev varken Jerika eller bowling idag, blev bara ett hemmasittande och segande framför datorn. Kul liv! Drog mig ner till köket för 20min sen och gjorde en ill go smoothie med banan och hallon, mumma.

När man inte räcker till


Godmorgon!

 
Det är så himla skönt att ha studiedagar, extra lång helg och man kan sova extra länge. Så nu har jag vaknat till liv och ska snart göra mig i ordning för jag ska träffa Jerika innan hon åker tillbaka till skolan. Sen hade jag tänkt att bara sitta hemma och mysa framför tvn. Kanske åka och bowla med le familia också!
 

Finally

 
Tänkte äntligen försöka börja blogga nu när jag inte har så mycket att göra på dagarna! Fixat designen lite också, sån där standard design från blogg.se har jag använt mig av eftersom jag är okunnig och inte kan göra egna.. Tänkte ladda upp lite bilder om vad som har hänt det senaste.
 
Slutade 9:an och fick lämna min underbara klass och min älskade Stina.
Många mysiga & festliga stunder under sommarlovet med mina fina vänner.
Jag och Maja var och shoppade i Göteborg för våra lönepengar, träffade farmor där också!
2år med Johan.
Kom in på frisör och träffat många nya underbara vänner, så jävla lycklig. (har inga bilder på Nicole tyvärr!)
Halloweenparty
MASKINEN!!!!!!!!!♥
Jag