Dansa med vapen

Heeeej! Haft en mega bra dag idag. Började med att vi hade dansdag i skolan och det var hur kul som helst att dansa med alla trevliga killar. Efter det slutade vi vid halv tio, så vi drog till donken. Sen var det att åka hem och baka pepparkakor med Jennifer och Johan och efter det träffa Majsingen och käkat kebabtallrik. Feeling good. Ska snart åka hem och lägga mig och sova sött för det gjorde jag verkligen inte inatt, tusen mardrömmar..

♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦

Collage: me

Woop

Varit på sjukan idag och tagit prover eftersom min mage fortsätter krångla.. Inte så roligt. Har inget kul att skriva just nu så låter bli!

Har överrörliga armar, därför ser det lite knasigt och stort ut i armvecket


♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦


Aj!

Vet inte vad som har hänt med min kropp, inatt ville magen inte fungera och jag hade så ont så jag låg och krampade i soffan. Åkte hem tidigare från skolan idag också för jag mådde/mår så jävla illa, BLÄ, vill inte få vinterkräksjukan.... Ett plus idag är att jag ska klippa mig, det gillar jag. Mitt hår är så himla slitet från att jag fick för mig att blondera mitt hår själv från röd/brunt, smart där.

Godnatt


♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦

Collage: me

Kommissarie Späck & Hay Day


I would

Hej! Blev sängliggande hela dagen, inte mått alls bra. Men imorn ska jag till skolan, är tråkigt att bara ligga hemma.. Gjort pankaksmiddag till Johan, Lucas och mig själv, Illgött! Så nu ska jag duscha sen gå till ica sen kommer majsingen så ska vi kolla på film, myspys.
 
Så bra låt! Är inget One Direction fan precis men den här är så go.

Fest

Har inte hunnit blogga nu i helgen. Haft en jätte bra helg! Festen var lyckad, synd att den slutade så tidigt bara. Idag har jag slappat och myst med mamsen och papsen framför tvn. Åt julenötter för en liten stund sen och det märkte jag att jag verkligen inte tålde.. Halsen svullna upp, fick ett tryck över bröstet, magen krånglar och gör super ont. Fml.. Hoppas på att det blir bättre så jag kan gå till skolan imorn.