Kärlek

Vi är helt galna♥


+

Ska försöka få med mig Johan på att börja piano för han tycker också det är grymt, sen tänkte jag att jag och Emma skulle ta tummen ur våra rövar och börja dans. Dansande pianist, coolt.
Jag tog en till vilodag, är inte helt frisk än, kanske märks på bloggandet hehe. Snart kommer Johan som har haft halkkörning, inte långt kvar till körkort nu! Vi får la se vad som hittas på, plugga ska jag göra och, duktig som jag är.

+

Vill lära mig spela piano, så jävla grymt är det! Speciellt den här låten.
Gifs från tumblr

Inspiration: Töjningar

Eftersom jag är sjuk och inte har något att göra och det var dags så började jag töja mina öron större. Eller det var tänkt att jag bara skulle ha töjning i ena örat, 10mm, men jag ändrade mig snabbt och började töja det andra med. Nu ska jag töja upp till 14mm, lagom och otroligt snyggt!! 

10mm i mitt vänstra öra (det jag bara tänkte ha)

Mitt vänstra öra nu, 12mm.

Högra, söta 8mm. Inte fått i den helt dock.

Gammal bild på Johan men den bästa på hans töjningar, han har 18mm just nu men han ska töja upp till 24mm I think.

Inspiration



Bäst

HAHAHA så jävla grym!

Glad

Heeeej, ovanligt glad idag. Skolan flöt på även fast jag var hur trött som helst. Kommer hem och ringer till Johan, han frågar om han kan sova hos mig, hell yeah!!! Nu så ska jag snart äta och sen kommer Johan och sen får vi se vad vi hittar på för roligt.

+

Alla har en svag punkt, alla har varit med om att någon idiot tryckt på den och sårat er. Min svaga punkt är såklart min näsa, den största näsan i hela Svergie har jag nog. Jag bryr mig inte när folk som jag vet är puckon säger till mig hur ful jag är men när det är någon man verkligen känner och tycker om så gör det så fruktansvärt ont i en. Jag har fått höra ända sen jag var liten hur ful och stor näsa jag har, men varför måste man påpeka det hela tiden när jag vet själv hur jag ser ut..? Jag kommer aldrig komma ifrån det, kommer alltid ha min näsa. Mitt utseende blir inte unikt utan den, det gör att jag har något extra som skiljer sig från alla perfekta. Det kändes bättre när jag var mindre, när jag kunde ta kort på mig själv från alla möjliga vinklar och tycka att jag var fin även fast min näsa täckte halva bilden och man skämdes aldrig för att gå förbi någon. Nu så måste jag ha en speciell vinkel för att inte den ska se så gigantisk ut som den verkligen är och man går helst inte förbi folk alls om det inte är ett måste! Men ändå har jag lärt mig att acceptera mitt utseende, jag måste tänka att jag är fin som jag är och inte fokusera på alla fel. Även om det gör ont så känner jag mig inte fulare, samtidigt som man gråter vill man skratta åt personerna som är idioter och inte förstår att dom själva mår dåligt eftersom man måste trycka ner en person hela tiden för att nå en högre nivå. Jag är jag och det kan ingen ändra på, FUCK YOU till idioter!

Lycka

Lyckan som uppstår när man hittar den personen som man följt på bilddagboken i flera år men som sedan togs bort och man var tvungen att sluta följa.... Är sååååååå glad!
Klicka på bilden för att komma till hennes blogg!

Step Up

Så himla bra filmer, verkligen se värda för er som inte sett dom och gillar dans!

Bitch


Godmorgon

Sov så himla gött tills Mattias syskon vaknade.. Och hans hund som nös 20gånger! Har inte en aning om vad som händer idag förutom att jag ska plugga, prov på måndag och tisdag, not so fun.
Efter att min blogg blev länkad på facebook igår så fick jag lite mer läsare, lite pinsamt. Har inget värt att skriva, jag är tråkig tyvärr!

ASSÅ HAHAHAHAHAHAH


Damn

Det är så jäääääävla kallt hos Mattias! Sitter med jacka och dubbla tröjor och dubbla långkalsonger och dubbla strumpor, brrrrrr...
Vantar på fötterna:(

Lyssna Igenom Och Njut

Klicka på bilden!

Woho

Mamma kom inte hem med EN Ben n Jerry utan 6st!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1111111111111111
YÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ


I Am A Volcano

Stannade hemma från skolan idag igen, skönt. Eller blev tvingad till det, när jag hade fixat mig så säger mamma att jag inte får gå till skolan för jag hade så fruktansvärt ont i magen och hostade som tusan. Hon är ganska söt min mamma ändå, men krånglig eftersom hon sa att jag skulle vara hemma precis när jag var redo för att åka. Det var bara att byta om till myskläder och tvätta av sminket. La mig i sängen och somnade om, och nu vaknade jag. Och pappa ska laga min favorit mat och mamma kommer hem med Ben N Jerry till mig, kan inte bli bättre! Senare ska jag Mattias och vara där, skoj. Annars får vi se va dagen erbjuder, BYE.


Sjukling Dricker Kaffe

Jag är sjuk, kul.. Eller tänkte bara ta en vilodag idag för jag hostar så mycket och har ont i halsen. Kan man passa på att plugga hela dagen! Ikväll kommer Johan och gör mig lite friskare, gött de. Nu ska jag dricka upp mitt kaffe och sen gå till min bror som också är sjuk, BYE.

Hell

Varför är det så jobbigt med läxor? Varför har man läxor när man ska jobba i skolan och inte hemma? Det är väl därför vi går dit?

Tråkigt

- Tio frågor om dig själv

Namn? - Lina

Var bor du? Hemma

När fyller du år? - 11 septermber

Hur lång är du? 1.75 kanske

Vad har du för ögonfärg? Blå grå

Några piercingar? - Öronen och naveln

Vad har du på dig just nu? - Jeans, skjorta och underkläder

Vilken årstid är bäst? - Sommar

Hur ser den perfekta morgonen ut för dig? - Sova länge och vakna upp brevid min kärlek

Sover du hellre själv än tillsammans med någon? - Neeeeej

 

- 10 frågor om dina vänner

Vem vet allt om dig? - Ingen

Vem är den roligaste av dina vänner? - Vilka är roligast* Maja och Emma såklart!

Vem är snyggast av dina vänner? - Har bara snygga vänner

Vem är mest partyprisse? - Alla

Vem är den du helst har filmkväll med? - Maja och Emma

Vem av dina vänner är mest "evil"? - Ingen

 

10 frågor om idag

Vad har du gjort? - Varit i skolan och sen hemma och pluggat

Vad ska du göra nu? - Skriva klart hade jag tänkt

Har du gjort något dåligt idag? - Tror jag inte

Vad har du ätit idag? - Lasagne♥♥ och illgoa bröd som vi bakade i hemkunskapen

Har du duschat idag? - Nej

Är du trött nu? - JA!!!

Vad händer i morgon ? - Vet inte

Går du i skolan? - Ja

Har du varit i skolan idag? - Ja

 

- ANNAT

Hur mår du just nu? - Jag är sjuk......

Har du piercat dig? - Ja

Är du hungrig nu? - Blö, nej

Vad är klockan nu just nu? - 17.10

Vilka sidor på Internet är du inne på just nu? - Fejan och blogg.se

Lyssnar du på musik just nu? - Ja

Vilket är ditt favoritband? - Har inget favoritband

Vad gillar du för musik? Allt som man hör vad dom sjunger och inte skrik KFDOPSFKOWEOPFKWKFWEKO PRECIS, DU SA "JAG HAR EN KO I MIN TRÄÄÄDGÅÅÅÅRD"

Vem ringde dig senast?- Hjärtat

Vem ringde du senast? - Hjärtat

 

KÄRLEK

Är du singel? - Nej

Är du kär just nu? - Jajamensan

Hur många har du varit kär i? - 1

Tror du på kärlek vid första ögonkastet ? - Kanske...inte

Har du pussat någon idag? - Nej

Är du romantisk? - Jag är en riktig liten romantiker

Har du snott en kompis pojkvän/flickvän? - Nej!!!!

Vad hette din första flickvän/pojkvän? - Robin

Hur länge höll det?  - Eh..

Vill du vara singel eller ha ett förhållande? - Förhållande

Har du varit tillsammans med två samtidigt? - Nej

Vem sov du senast bredvid?- Johan

Vem sa senast att han/hon tyckte om dig mer än som vän? - Johan

Har du varit tillsammans med någon som du sen hade ett KK med? Haha nej

Har du någon gång velat ha ditt syskons pojkvän/flickvän? - Jag är inte lesbisk

Skulle du kunna tatuera in din kärleks namn på armen? - HAHAHA NEJ

Vad gillar du för stil på tjejen/killen? - Vet inte


Bird Bird Bird!


+

Heeej, inte hunnit blogga på ett tag. Haft läxor, prov osv.. I fredags hjälpte jag till på valhall när det var disco, väldigt kul var det! Igår var jag jätte seg och orkade inte göra någonting så sov hos Johan och kollade på Parry Hotter (Harry Potter). Idag har det inte heller hänt så mycket, kom just på att jag har prov imorn som jag hade helt glömt bort så får flytta fram det ytterliggare en vecka, slarvigt. Nu ska jag kolla på ännu mer film och gosa ner mig i min säng, BYE.


DISCO DISCO YÄYÄYÄYÄ

Åhhhh

Jag hatar att städa, det är det värsta som finns!!!!! Mitt rum är som en explosion, ostbågar över allt, kläder, filmer, skolböcker, sladdar till mobilen och datorn osvosov. Imorn blir det städ och läxdag, usch fy. Ska skynda mig så mycket jag kan också så jag kan hänga med min Emma till Västerhöjd på öppethus.
Idag var jag hos Johan och kollade på film och gjorde lite mer läxor.. Det är bara och stå ut och tänka på sin framtid. Är superduper mega trött så tänker sova nu, godnatt!


Ja

När jag börjar läsa en blogg kollar jag först och främst på bilderna, bilder gör så himla mycket för en blogg. Vare sig det är bra eller dåliga bilder så ger det ett intryck på hur personen är på något sätt. Det är därför jag lägger upp massa bilder, det ser också mycket bättre ut än å ha en tråkig blogg med mängder av text och en bild då och då.

+

Hallihallå! Haft en bra dag i skolan, dock har jag haft irriterande huvudvärk men sånt får man leva med.. Gillar min klass, den är fin men otroligt hemsk, I like that. Åkte till Johan efter skolan och hade världens mys dag/kväll, lovely. Nu sitter jag och käkar mammas underbara bullar, mums mums mums. Vet inte om jag kommer hinna blogga så mycket i veckan pga MASSVIS med läxor, vi får la se.

Första bilden: Malin, Olivia, Klara och Philip ifrån min klass
Andra bilden: Jag och Stina♥

Night

I'm just gonna take a walk.

+

Kom hem för en stund sen från Johan, skönt. Kollat på film och haft det gött. Mitt humör är dock inte på topp, vet inte om jag är sur, besviken, arg, förvånad.. Olika konstiga känslor.

Äntligen!!

Vågat byta min piercing nu, haft jätte problem med den. Jäklar va nervös jag var, var rädd för att jag inte skulle få i den och massa sånt...

Filmtips!

Tänkte tipsa lite om några utav mina absoluta favorit filmer, klicka på bilderna för att se vad dom handlar om.






Fun





Den sista bilden var bara söt!

Godmorgon!

Precis vaknat och känner för att ha en riktig slappis dag idag, kolla på film och käka godis, that's cüül. Tänkte göra lite tidsfördriv också som ni kan få läsa hehe.

2011:

Vad är det bästa du har läst?
Läser inte böcker om det är det de frågan handlar om..

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Jag var på Teneriffa, sen vet jag inte mer.

Vad spenderade du mest pengar på?
Oj, godis, helt sjukt hur mycket pengar jag har lagt på det. Kläder och sånt med.

Vad var ditt största misstag 2011?
Att jag var så upptagen med att få saker att funka att jag inte märkte vilka idioter jag umgicks med.

Vilket datum från år 2011 kommer du alltid att minnas?
19juli, min och Johans 1års dag! 

Vad gjorde du på din födelsedag 2011?
Jag åt en god frukost och sen var jag förbannad i några timmar pga skit Tre som skickar fel mobil och aa, allt var ganska knasigt. Senare fick jag tårta och go mat, spenderade resten av dagen med min Johan.

Vad är det vackraste du fått i år?
Ett stabilt förhållande och fina vänner.

Årets bästa sms?
Har väldigt många men dock är smsen sparade på min gamla mobil men har ett som jag lyckas spara
Jag älskar dig såå mycket, det finns inget som ska få dig ifrån mig, du är allt jag vill ha ingen annan. Hela du är perfekt, visst alla har våra dåliga stunder men det gör inte så jag tycker om dig mindre. Du är allt jag behöver och vill ha, jag älskar dig lina♥♥♥.

Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
Ledsnare antar jag, en idiot förstörde ju en del av mitt liv:)

Vad önskar du att du gjort mer?
Haft roligare och träffat Emma och Maja mycket mer.

Vad har du tittat på? (film, tv, serier..)
2 1/2 män och Jersey Shore

Vilka människor har du hängt mest med år?
Väldigt olika från olika årstider.

Vilka nya personer har du lärt känna i år?
Mattias, Sammi, Elin, Oda, osv.

Ångrar du något?
Ja och nej.

Vad har du mest lyssnat på för musik?


Årets tre roligaste fester?
Hos Mattias
Hos Hilda
Nyår i Motala!!

Fem händelser som varit bra det här året?
Fick bra betyg
När Johan hängde med mig och familjen till Göteborg och träffade släkten
Börjat umgås lite mer med Emma och Maja
Vet inte

Fem händelser som varit sämst det här året?.
Jadu..

Vad har du lärt dig i år?
Man ska aldrig lita på en främling, bra va?

Blev året som du har tänkt dig?
Verkligen inte

Hur skulle du beskriva din stil år 2011?
Linastyle

True story bro



Music


I Just Came Too Say Hello

Kom och tänka på en sak, nästan alla dagar efter nyår har varit jätte sega. Inte hänt någonting, ingen fest, inga ute osv. Alla bra sitta och gräver ner sig i början av året, väldigt tråkigt. Jag ska iallafall hitta på något kul med Emmsan idag, så bloggar senare. BYE.

+


+

Hello, känns ganska pissigt att ha prov och läxa samma vecka som man börjar skolan. Det är typ det ända jag har gjort, pluggat, döööö på det. Träffat Johan när jag inte orkar plugga längre, då blir jag på gott humör igen när jag träffar min prins. Snart helg, det är skönt. Ovärda inlägg men aja..... Tar inga roliga bilder, har ingen kamera, eller jo men hittar inte laddaren till den. Iphone bilder blir ju sådär men det får ni nöja er med! BYE.

NÄR FAN BLIR DET BEN N JERRY KVÄLL IGEN DÅ EMMA OCH MAJA????

Instagram

För er som har Iphone, följ mig på instagram!!!!!!!!!!!!!


+

Skola imorn, just nu känner jag KPGWFLWSVLPÖSÅVLSDÅALFPAWFLwf kfksfkafkåwakfeåwkfåfpkosfsleFKDPSKFPÅSA men sen när jag kommer till skolan kommer jag känna "Hej kåmpizarna♥♥♥". Jaja, har sovmorgon som tur är så kan fixa mig i ordning ordentligt eftersom jag inte orkat det på lovet. Noppra ögonbrynen, fräsha upp mitt ansikte osv. Kom på att jag måste köpa en ny ögonbrynspenna, mycket saker man behöver som tjej alltså.. Dags å sova, BYE.




+

Hallå där bloggen, händer så mycket konstiga saker så har inte tid att blogga. Hoppas någon vänlig själ där ute blir glad för dom få inläggen jag gör.. Finns inte så mycket mer å skriva, förutom att skolan börjar på tisdag och det känns sådär. BYE.

Ma baby

Blö

Haft så mycket för mig så har inte hunnit blogga! Jag har shoppat mig en ny gaderob, haft världens roligaste nyår i Motala. Fyfan va bra den var!! Dock har jag inte träffat Maja och Emma på ett tag, ganska surt.. Nu sitter jag och latar mig hos Sammi, that's it. BYE.