Kyss Mig

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Klipp

Klippte Johans hår idag, blev riktigt snyggt. Har dock ingen bra bild på det men en helt okej iallafall! Han hade hälften brunt och hälften blont, inte så snyggt precis..

+

Har försökt få igång min mail men det har inte funkat, men nu gör det det. Därför har jag inte bloggat, varit upptagen med annat också. Kan berätta lite om helgen. I fredags var det fest hos en kompis, det var hur kul som helst tills en person förstörde resten min kväll, idiot. Som tur var så hade jag varit med om det roligaste så han lyckades väl inte helt och hållet hihi. I lördags tog vi det lugnt hos Jennifer, melodifestivalen kollade vi på, KYSS MIG bästa låten!! Idag har det itne hänt så mycket, ska snart till Jennifer och hitta på något kul.
Har äntligen fått i pluggen, så jävla nice. Dock får jag inte ut den, ops.. Har 12mm i andra örat så det är inte långt kvar till 14mm så har jag snygga pluggar i båda WOHO.
Johan 20mm, jag 14mm.

ASSÅ......

JAG MÅSTE IN PÅ HOTMAIL KOFPFOEQKOFEW MEN BÖGSIDAN FUNKAR INTE KFODSAFKOAEPVE..
Därför har jag inte bloggat, har engelska inlämning imorn och den MÅSTE vara klar! Och nu kommer jag inte in på mailen där allt ligger, FML FML FML FML FML FML.

Jobbig Dag

Har hälsavecka eller nått i skolan, först på morgonen så fick vi dansa Street Dance, tråkigt. Efter det gick jag och Stina till maten tog oss en semla och sen stack vi till pizzerian och flötade. Gick till gymmet med alla 9or och fyfan för det, helt slut. Armarna darrar och är utmattade så när jag håller i saker måste jag hålla med båda händerna, tom en topz, fml. Badade när jag kom hem, råkade somna till lite också, väldigt skönt! Sen dess har jag bara kollat på film. Snart slutar Johan teorin, då så möter jag honom och så får vi se vad vi hittar på.
Så kommer jag vakna upp imorn!

Kär & Galen

Att vara kär måste vara den underbaraste och jävligaste känslan som finns! När man blir sårad och sviken så vill man inte att kärlek ska finnas, man vill verkligen inte älska någon alls. När man får gulliga sms, komplimanger osv, så känner man sig som den lyckligaste personen i hela världen. Jag är tokkär, eller.. Alltså efter att varit tillsammans med en person så länge som jag så är man inte kär på det viset utan man älskar sin kille/tjej mer på det riktiga och seriösa viset. Deklart man älskar den personen från början men kärleken ändras nått otroligt beroende på hur länge man har varit tillsammans och hur fort känslorna utvecklas.
Kärlek får man aldrig för mycket utav, men man ska ha kontroll på hur mycket man umgås med sin kärlek. Att göra som mig, mista min bästavän för att jag var helt fast i Johan var det största misstaget i mitt liv. Vänner behöver man, alltid, vad som än händer. Skiter man i dom för en kille/tjej då är det kört för vem hade du tänkt och vända dig till när du har problem? Du kan inte prata med den du är tillsammans med för det kanske är med han/hon du har problem med. Det är väldigt svårt att få tillbaka kontakten men sin vän igen, det är nått utav det jobbigaste som finns. Hoppas det är någon som läser detta och tar åt sig lite iallafall, vänner är det finaste man kan ha, en äkta vän.
Min kärlek för Johan går knappt att beskriva för orden räcker inte till. Jag tror dom flesta känner så som är djupt förälskad i någon, jag kan inte säga att just jag är den absolut lyckligaste tjejen i världen för den platsen delar jag med flera miljoner andra och det är helt okej för mig! Så länge jag är glad med Johan så är jag nöjd. Han gör mig glad, vi har samma fjantiga, lite halv galna humor som bara vi förstår. Dessutom är han en riktig charmör, omtänksam och go. Han är riktigt jävla snygg också, precis som min dröm kille. Lång, långt hår, töjningar, piercingar, (tatueringar). Smälter när jag ser honom! Vi delar på allt, pratar om allt och vet att det bara stannar mellan oss två. Vi har som ett eget språk, säger konstiga meningar som folk bara kollar på en och tänker "hon/han måste ju vara dum i huvudet som säger så". Nehe du lille vän, det är vi, vi är en person som har ett eget gött språk bara. Ja, han är den bästa som finns, mitt hjärta. Jag älskar Johan mest av allt på denna jord och kommer förhoppningsvis alltid göra det!♥

GRATTIS VÄRLDENS BÄSTA MAMMA!♥


+

Åhååå, jag vill spotta på dig!



Someone Like You

Haft en underbart lov, mycket mys hos Johan men även varit och träffat våra vänner. Igår var det verkligen JÄTTE kul så det var ett bra slut på lovet! Nu i veckan ska vi fortsätta med mina planer om rummet, hade ett jätte litet och tråkigt rum först men fick byta till vårat stora gästrum och då planerade vi ljusslingor och massa foton som man hänger på snören, svårt att förklara. Ska måla en text också, men vet inte riktigt vad det ska stå än. Kommer bli otroligt kul att inreda det för just nu är rummet jävligt stelt ut. Jaja, kanske inte kommer blogga så bra nu när skolan börjar, mycket pluggande. Har inte så mycket mer att skriva, cya.


+

Hade en ganska konstig och läskig dag igår.. Johan jobbade och det kom smuts under plasten på tatueringen så när han kom in så var det svullet och jätte rött runt om, en röd strimma och. Vi fick åka till vårdcentralen och kolla upp det, det var en början på en blodförgiftning, gött. Så fick han ett recept och hämtade ut penicillin. Så igår var det lite ledsna miner, inte så kul. Hämtade också mina pluggar, damn va snygga som är, mmmmhmmmmm. Får la se lite vad som händer idag, förhoppningsvis någor kul.
Mina fina älsklingar!

Skövde Stad

Hej, bloggen har krånglat så har inte kunnat skriva några inlägg.. Men nu funkar det igen! Ska till Skövde om en timme, köpa töjningarna som RockaDolly har beställt hem till mig hihi. Sen ikväll ska jag kanske vara med min Emmsan, rooooligt.
Igår tatuerade Johan sig, väldigt nice blev det. Dock är den inte helt klar men, den ska fyllas i osv. Sweet frågetecknet, som han även köpte ett linne med.

:(

Jag har så himla tråååååååååkigt!! Dessutom är jag superdupermegaultra sugen på semlor, snälla ge mig en någon.. Spelar wow ända sen jag vaknade, börjar bli väldigt segt. Johan kommer om en timme, EN HEL TIMME, skjut mig. Ska hem sen och duscha och käka lasagne, tigga pengar till en semla. Duscha och blir ren.

Alla ♥ Dag

Lite för överskattad dag men aja.. Jag vaknade för en liten stund sen och skulle gå till min dator för jag har alltid med mig den till Johan, så har han gjort ett hjärta av halstabletter på den innan han åkte till jobbet. Åh va glad jag blev, lyckan spred sig genom kroppen! Kanske låter konstigt att jag känner så för lite halstabletter men jag är sjuk och behöver dom, dessutom blir jag glad för vad som helst. Hoppas ni också får en riktigt bra Alla Hjärtans Dag!


Världens bästa♥

BFKO>KVD>KVDS>Ö

HSDIFVSVOASDVAVMDILZVMOÖZDVÖDPS;V; KWOCKOSDACFJOEJSFSD
Går tillbaka till min gamla design nu.......

Ändrat

Ändrat färg och allt 3 gånger nu och nu var det den sista.... Orkar inte hålla på mer, får ont i huvudet, hehe. Bloggen ser skit tråkig ut men jaja. Får väl ändra igen någon gång när jag orkar.

F5

Nu får ni trycka på F5 igen, ändrat till en liten header och lila färger! Shit va segt det är att pilla med alla koder osv, mindfuck.. Var ju i Skövde förut, köpte en riktigt go tröja, pannband så jag inte fryser om öronen och självklart efterlängtade töjningar. Dock hade dom inte vita pluggar i butiken men det skulle dom beställa så det blev ståltunnlar så länge. Nu så är jag hos Johan, tråkigt nog får jag inte vakna brevid honom för han ska upp och jobba så jag får ligga själv i hans säng. Imorn får jag se lite vad jag hittar på, ska hem i varje fall och käka mammas illgoa lasagne!!!!!!!!♥ Cya.

Mums!


Tryck På F5

Tänkte att bloggen behövde lite färg!

Mot Tandläkarn!


Göteborg


+

Har varit i Göteborg i helgen och firat min kusin Tilda, helt underbart var det. Alltid lika kul att träffa min helgalna familj! Johan var med också och det var trevligt. Kom hem för en liten stund sen och jag och Johan har handlat massa gott som vi ska äta och gosa ner oss i min säng, kolla på film och ha det bra. Imorn ska vi upp tidigt, Johan ska på teorilektion och jag ska till tandläkarn och spänna tandställningen, efter det åker vi till Skövde och ska köpa töjningar och massa kläder såååååklart. Kommer försöka blogga mer i veckan nu, cya.

+

NP suger, gick inte bra alls... Jag är sjuk, finns inget mer att berätta, punk slut.
Bild från vårat hotellrum i Tyskland.

Jag Lever


You light up my world

Godmorgon alla jätte pigga människor! Jag är däremot inte pigg, måste lära mig att gå och lägga mig tidigare på kvällarna så jag orkar med dagarna. Känner inte för att gå till skolan, har so prov som vi fick helgen på oss å träna till. Det kändes verkligen inte värt att plugga på dett, blö.. Tänkte lämna min underbara säng och gå upp och fixa mig så jag kommer i tid. Bloggar senare, cya.


Hi

Sovit hos en kompis i helgen så inte kunnat blogga. Dock har det inte hänt något speciellt, mitt liv är inte så värst händelserikt men det är gött. Förvanar om dålig uppdatering, har alldeles för mycket prov och läxor framför mig så kommer inte ha tid till nånting... Tur att det är lov om en vecka! Nu ska ska jag sova, godnatt.

THE END..

1år 6månader & 16dagar
I'll always be yours.

I'm yours

Hej, fixat min dator nu, GÖTTTTTTTTT! Behöver inte berätta vad som har hänt dom dagarna jag inte bloggat, inte gjort något händelserikt ändå. Idag ska jag vara med Emma♥ woho! Får se vad vi hittar på för kul. Finns inte så mycket mer å skriva.

Var lite kreativare när jag gick i 6an, älskade att ta massa kort! Dock var inte mina ögonbryn dom vackraste..






+

Kan ej blogga, min dator har virus... Därför har jag inte bloggat dom senaste två dagarna, fml.

Trött

Godmorgon, sovit jätte dåligt inatt.. Mitt ena öra har dummat sig. Skolan börjar om 30min, segt men bättre än å sitta hemma och göra ingenting. Ska som vanligt umgås med min Johan, så ska han hjälpa mig att beställa hem lite skal till mig iphone. Bloggar senare, tror jag iallafall, BYE.

TRÖTTTTTTTTTTTT!